Anasayfa / Haberler / Yerel Haberler / Ajda Pekkan anne olmak istiyor

Ajda Pekkan anne olmak istiyor

Ajda Pekkan, ocak ayında ilk bebeğini dünyaya getiren Gülşen ile eşi Ozan Çolakoğlu’nu geçtiğimiz günlerde evlerinde ziyaret etti. Çiftin minik bebekleri Azur Benan’la geçirdiği dakikalar, ünlü sanatçının çocuk özlemini yeniden gün yüzüne çıkardı. Ve bu ziyaretin ardından okuduğu bir haber de Pekkan için umut ışığı oldu.

Üçüncü tüp bebek denemesinde hamile kalan 72 yaşındaki Daljinder Kaur isimli Hintli kadın, geçen ay sağlıklı bir erkek bebek dünyaya getirdi.

72 yaşındaki bir Hintli’nin tüp bebek yöntemiyle anne olduğu haberinin ardından Ajda Pekkan konuyu araştırmaya başladı. 71 yaşındaki sanatçı, kendisinin de anne olup olamayacağını öğrenmek için güvendiği bazı doktorlarla görüştü. Pekkan’ın Hindistan ve Amerika’daki uzmanlarla da temas kuracağı öğrenildi.

 Ajda Pekkan, 2015 yılında verdiği bir röportajda kariyeri uğruna çocuk sahibi olmadığını söylemiş, “Kulislerde büyümesini istemedim” demişti.

Hakkında mbahsi

Cevapla

x

Check Also

Survivor’a şiirli veda…

Survivor 2017'de bu hafta elenen isim belli oldu.

Sahte altın sikkeli dolandırıcılar yakalandı

Telefonda yüklü miktarda parayla çekilmiş fotoğraflar bulundu. Altın sikke dolandırıcıları polisin dikkati sayesinde yakalandı

Fadik Sevin Atasoy’a ırkçı saldırı: ”Defol git !”

Uzun süredir Los Angeles’ta yaşayan oyuncu Fadik Sevin Atasoy, önceki gün ırkçı saldırıya maruz kaldı.

40 ton sahte içki, 100 ton ham madde yakalandı

İzmir'in Bornova ve Kemalpaşa ilçelerinde düzenlenen sahte içki operasyonunda ele geçirilenler şoke etti.

Tesla hisselerini kaybetmek üzere

Dünyaca tanınan Goldman Sachs bankasının analistleri, Tesla`nın gidişatının iç açıcı olmadığını ifade etti.

Avusturya’ya siber saldırı yapan Türk çıktı

Avusturya'nın resmi makamlarına gerçekleştirilen sanal saldırıların arkasındaki Türk hackerın kimliğinin tespit edildiği ileri sürüldü.

Türk Lirası’na Fitch dopingi

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Fitch`in not indirmesinin ardından çok yüksek seviyede dolar fiyatı bekliyorlardı. O tarihten bugüne kadar da Türk lirası yaklaşık %8 değer kazandı" dedi.

122 bin kişinin telefonunda ByLock çıktı

MİT, telefonunda FETÖ’nün kullandığı kriptolu mesajlaşma ağı ByLock bulunduğu tespit edilen 122 bin kişilik listeyi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim etti.

SGK ile ilgili para cezalarına yeni düzenleme

Sigortalı hizmetlerinin aylık prim hizmet belgesinde bildirilmediği veya eksik bildirildiğini tespit edilmesi durumunda, para cezası veriliyor

MİT tüm yetkilerini İçişleri Bakanlığı’na devrediyor

MİT’in terör bölgeleri ve sınırlar hariç tüm iç istihbarat yetkilerini İçişleri Bakanlığına devredecek.